TIETOA MINUSTA

Petra Tujunen

Sertifioitu Microblading- ja Kestopigmentointi -artisti sekä maskeeraaja, meikkitaiteilija. 


Olen PTBrowsin perustaja ja päätoiminen taiteilija. Alunperin olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta. Olen asunut elämäni aikana hyvinkin monella paikkakunnalla, mutta nykyään jälleen Etelä-Suomessa. 

Minulla on kauneudenhoitoalalta yli 20:n vuoden kokemus meikkitaiteilijana sekä kampaajana. Kampaajan työt olen toistaiseksi jättänyt, sillä olen erikoistunut Microblading- ja pigmentointi- palveluihin ja osaamiseen. Ammattitaitoni viimeisimpään olen hankkinut mm. kansainvälisesti hyväksytyn SharpBrows Academyn  kautta, joka kouluttaa ammattilaisia ympäri maailman.

Myös Swiss Colorin ammattilaisten koulutuksissa kuten myös useiden ulkomaalaisten huippuartistien tekniikkakursseja olen intohimoisesti opiskellut.  Kunnianhimoisena taiteilijana haluan tarjota viimeisimmän tietotaidon ja uusimmat tekniikat asiakkailleni, sekä olla ajan tasalla genren tapahtumista.   

Olen kuitenkin myös muuta kuin työni ja arkeni täyttyy  vaimon ja pienten lasten (sekä yhden melkein aikuisen lapsen) touhuista. Äitinä olo on antoisaa ja etuoikeus, mutta myös hyvin intensiivistä.  Olen vuosikausia myös urheillut, jopa kilpaillut niin Fitness genressä kuin kilpa-tanssissa, mutta viime vuodet arki on ollut lähinnä työtä ja perhe-elämää. Ja tässä hetkessä hyvä näin. 

Päivittäin kohdatessani ihania asiakkaita saan tarjota arkeen helppoutta heille jokaiselle omia piirteitä kunnioittaen. Naisena ja äitinä on helppo ymmärtää ja arvostaa juurikin sitä, että ilman joka aamuista meikkausrumbaa voi tuntea olevansa oma itsensä, eikä päivittäin tarvitse välttämättä käyttää paljon aikaa meikkaamiseen.  Asiakaskuntaani kuuluvat myös he keillä on esimerkiksi sairauden tai onnettomuuden aiheuttamaa muutosta kasvoissa. Pigmentoinnilla on mahdollista saada apua itseä häiritsevään tilanteeseen. Tästä osa-alueesta työssäni olen hyvin kiitollinen, sillä se on erittäin palkitsevaa ja antaa lisäarvoa omalle tekemiselle. 

Työssäni otan huomioon aina asiakkaani persoonallisuuden ja omat toiveet, koska kasvot ovat niin henkilökohtaiset. Parasta työssäni on se, että lopputulos on aina yhtä lumoava, koska jokainen ihminen on kaunis. Kerta toisensa jälkeen on ihana nähdä tämä positiivinen muutos asiakkaan kasvojen lisäksi mielialassa. <3

Syy, miksi teen mielelläni Microbladingia (toki myös muita tekniikoita) ja käytän Swiss Colorin pigmenttejä on se, että tämä mahdollistaa luonnollisen näköiset ja kauniit kulmat turvallisesti.  Ammattitaidolla ja oikein tehtynä Microblading myös haalistuu noin vuodessa eikä tarvitse pelätä arpikudosa tai usean vuoden kestäviä hassun värisiä kulmia (tässä tärkeässä roolissa siis myös käytetty pigmentti). Muutos on aina huikea, koska lopputulos on kuin aito kulmakarva! Pelon siitä, että tatuoidut kulmat ovat kuin tussilla piirretyt viivat ja kasvoja hallitseva outo lisä loppuelämän ajan, voit asiakkaanani unohtaa. Voit myös huoletta kertoa tämän puolisollesi, hänen epäillessään lopputulosta! ;)

Täältä lisää eri tekniikoista.

Portfoliostani läydät kuvia töistäni sekä täältä muutoskuvia: Ennen ja jälkeen.

HUOM! Päivitän kuvia töistäni tällä hetkellä eniten Instagramiin, joten seuraa tiliäni siellä @ptbrows

Kaikki käsittelyt teen aina hyvällä maulla, turvallisesti, ammattitaidolla ja ennen kaikkea toiveesi huomioiden. Kerron rehellisesti myös ammattilaisen näkemykseni esimerkiksi oikeaa tekniikkaa valitessa tai lopputulosta miettiessäsi. Voit olla huoletta varatessasi minulle ajan, tulet varmasti kuulluksi. <3

Ansaitset parasta!